Hirdetés

buszberles.lap.hu / Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégünk, az Agora Transz-F’Air Kft. háztól-házig repülőtéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. A szolgáltatás árairól tájékozódjon honlapunkon, majd rendelje meg online, vagy hívjon minket díjmentesen!

Kisvállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a személyszállítás területén. Legnagyobb örömünkre számos visszatérő elégedett ügyféllel gyarapodott megrendelőink köre. 8+1 (sofőr) fős, duplaklímás, kényelmes-tágas Renault Master 2.8 DTi kisbuszunkkal az Önök kellemes, gyors, biztonságos utazását szolgáljuk.

Bel -és külföldön buszbérlés, személyszállítás, autóbuszbérlés,fuvarszervezés, transzfer, idegenvezetés, kirándulásra, sportrendezvényre, esküvőre. Vállalkozásunk 1991 óta van jelen a személyszállítás piacán 8 saját járművel. Fő tevékenységünk a bel- és külföldi személyszállítás.Különösen nagy hangsúlyt fektetünk autóbuszaink esztétikai és műszaki állapotára.

Autóbuszrendelés 18-72 fős buszokig

Jeneibusz

Buszbérlés, információk

Villám Tours: 18+1 fős busz bérbeadása, személyszállítás

Belföldre és külföldre klimatizált Neoplan autóbuszokkal

Meghatározás:

Buszbérlési lehetőségek megyék szerint, azon belül pedig települések szerint csoportosítva.

Buszbérlési lehetőségek megyék szerint, azon belül pedig települések szerint csoportosítva.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés