Hirdetés

buszberles.lap.hu / Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégünk, az Agora Transz-F’Air Kft. háztól-házig repülőtéri transzfer szolgáltatást nyújt turista, valamint üzleti ügyfelei részére Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc és e települések vonzáskörzetéből a budapesti, debreceni és bécsi repülőterekre. A szolgáltatás árairól tájékozódjon honlapunkon, majd rendelje meg online, vagy hívjon minket díjmentesen!

Kisvállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a személyszállítás területén. Legnagyobb örömünkre számos visszatérő elégedett ügyféllel gyarapodott megrendelőink köre. 8+1 (sofőr) fős, duplaklímás, kényelmes-tágas Renault Master 2.8 DTi kisbuszunkkal az Önök kellemes, gyors, biztonságos utazását szolgáljuk.

Bel -és külföldön buszbérlés, személyszállítás, autóbuszbérlés,fuvarszervezés, transzfer, idegenvezetés, kirándulásra, sportrendezvényre, esküvőre. Vállalkozásunk 1991 óta van jelen a személyszállítás piacán 8 saját járművel. Fő tevékenységünk a bel- és külföldi személyszállítás.Különösen nagy hangsúlyt fektetünk autóbuszaink esztétikai és műszaki állapotára.

Autóbuszrendelés 18-72 fős buszokig

Jeneibusz

Buszbérlés, információk

Villám Tours: 18+1 fős busz bérbeadása, személyszállítás

Belföldre és külföldre klimatizált Neoplan autóbuszokkal

Meghatározás:

Buszbérlési lehetőségek megyék szerint, azon belül pedig települések szerint csoportosítva.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés