Hirdetés

buszberles.lap.hu / Fejér megye

Fejér megye

Autóbuszos személyszállítás

8-9 fős mikrobuszok

Buszbérlés, utazás

Autóbusz bérlés, rendelés

Személyszállítás autóbusszal

Lengyel Tibor vagyok , cégünk magánvállalkozóként indult 1995-ben. Akkoriban a személyszállítást 40 fő busszal végeztük, ami mára már 50 fős modern, biztonságos, klímával, WC-vel, CD és DVD lejátszóval felszerelt, tágas és kényelmes, saját tulajdonú busszal történik. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal, pontosságunkkal és minőségi szolgáltatással nyertük el megrendelőink bizalmát.

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam cégünk szolgáltatásait. Nemzetközi vizsgával rendelkező autóbuszunkkal vállaljuk egyéni és csoportos szervezésű utak, iskolai rendezvények, kalandtúrák, zarándoklatok, sítúrák, színházlátogatások, tantestületi kirándulások, céges rendezvények, konferenciák és egyéb más jellegű rendezvények bel- és külföldi személyszállítását 50 főig.

Meghatározás:

Buszbérlési lehetőségek megyék szerint, azon belül pedig települések szerint csoportosítva.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fejér megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés